JOBBA MED OSS OCH VÅRA KUNDER

Vi söker dig som liksom också är passionerade av Inbound Marketing?

Vi brinner för att hjälpa våra kunder få fler leads via inbound marketing och öka och förstärka deras digitala varumärke. Och våra kunder gillar det vi hjälper dem med. Om du gör det med hoppas jag du hör av dig. Vi söker dig som superdigital och har ett bra affärssinne, dvs att allt digitalt och socialt ska leda till fler affärer för våra kunder. 

Om du dessutom känner dig helt hemma i inbound marketing-världen blir vi extra nyfikna på att träffa dig. 

Vi tittar mycket på egenskaper och din personlighet mer än formell kunskap

Men för att trivas hos oss bör du vara passionerat intresserad av digital och social mediamarknadsföring och gilla att hjälpa företag att växa och få fler affärer. 

Om du redan idag arbetar som rådgivare, freelance eller som social media- eller kommunikationsrådgivare mot B2B-företag tycker vi att du ska läsa vidare här.

Seniora inbound marketing-konsulter


Här söker vi dig som är en van konsult inom marknadsföring och försäljning. Som känner sig lika bekväm att arbeta med en ledningsgrupp såväl som att vara en resurs på en marknasdavdelning. Hos gäller dock att arbeta med digital och socialmediemarknadsföring the "inbound way"
Du lika van att ta fram strategier såväl som taktiska marknadsaktiviteter för företag inom B2B-område och då främst inom det digitala och sociala medie-området. 


Vi ser gärna att du har minst 10 års erfarenhet av detta och känner dig "senior" och gärna har ett eget företag idag. Men som saknar trevliga arbetskollegor och nu vill tillhöra ett större sammahang och ingå i Marketinghouse-nätverket.

Kontakta vår VD Annica Thorberg så bokar vi in ett möte

Juniora inbound marketing-konsulter

Här söker vi dig som inget hellre vill än att skriva content, bloggtexter, och sköta sociala medie-kanalerna och webben för företag.
Vi kan inte erbjuda en heltidstjänst men vi har kunder som behöver hjälp ett visst antal timmar per månad.

Vi söker också dig bor utanför Stockholm som vill arbeta som konsult men inte vill starta eget företag och har potentiella kunder som kanske vill få hjälp på timbasismed detta. 

Här finns möjligheter där du kan arbeta för oss men har dina egna lokala kunder. Har du t ex läst eller läser på någon YH-utbildning inom digital marknadsföring är det en ypperlig bakgrund för att trivas hos oss och våra kunder.


Kontakta vår VD Annica Thorberg och berätta mer om dina lokala möjligheter.

För att lyckas hos oss behöver du kunna lite om väldigt mkt i den digitala världen

För att lyckas i rollen som Inbound Marketing-konsult måste du vara bra på hantera många olika digitala verktyg, kunna skriva, jobba med bildredigering, uppdatera webbplatser (Hubspot, Wordpress oftast).