VÅRA PARTNERS

Hubspot

Klicka här och börja skriva. Quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi.

Läs mer här

Snappa.io

(unika urlen)GoAnimate

Klicka här och börja skriva. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.Catchbox

När vi på Marketinghouse såg The Catchbox för första gången blev vi på Marketinghouse helt sålda och beställda en till oss för att använda i våra egna seminarier.

Glöm mikrofoner som inte fungerar när någon i en stor publik ska ställa frågor, intervjuas eller om någon i panelen i ditt seminarium eller din konferens ska höras på ett nytt och annorlunda sätt.

Catchbox Pro
Catchbox Pro är en modul som tilllåter att professionella konferens- och semninariearrangörer att konvertera sina nuvarande transmitters till att bli kastbara mikrofoner!

Du behöver inte köpa nya sändare eller mottagare eller ändra existerande integrerade system, du bara kopplar in ditt "beltpack i The CatchBox Pro.
The Catchbox Pro kräver en 3:e parts beltpack mottagare för att fungera som en trådlös mikrofon.

CatchBox Lite
CatchBox Lite är gjord för mindre konferenser, workhops och seminarier och passar bäst för upp till 100 personer. CatchBox Lite är ett trådlöst mikrofonsystem som fungerar över hela världen. Med sin inbyggda frekvens och digitalsignal stör den inte andra trådlösa mikrofoner och kräver heller ingen administration av användaren. Man bara kopplar in den och ställer en mottagare på t ex ett skrivbord. 

Urvalet

Klicka här och börja skriva. Quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam.


Nu finns det en bättre lösning här i Sverige

App Data Room är en banbrytande plattform som ger alla företags säljare och ledning en möjlighet att ha en
enkel, kostnadseffektiv app för alla företagets säljpresentationer och marknadsföringsmaterial, avtal, kontrakt, fretagspresentationer etc. Appen fungerar lika bra på din dator, på dina iOS, (iPad/Iphone), Windows eller Android mobil app.