LINKEDIN-UTBILDNINGAR

LinkedIn-utbildningar

"Allt är lätt om man kan det"

Eller hur? Men precis som det gäller annan typ av träning, så fort du anlitar proffs, så kommer både du och företaget att ta ett extra kliv framåt. Det är egentligen ingen skillnad när oavsett om det gäller träning eller att nå framgång för företaget med hjälp av LinkedIn. Att ta in extern hjälper brukar löna sig snabbt.
Utbildningar
Vi genomför skräddarsydda utbildningsprogram för olika befattningshavare och medarbetare i ditt företag. Kortare eller längre, kan också genom föras som webinarer eller online-kurser. Vi är vana med alla varianter.
Workshops
Vi anlitas varje vecka av företag som vill genomföra mer konkreta workshops på allt från halv- till flera dagar. Oftast för att företaget har ett konkret behov och vill få råd och hjälp med specifika behov kring LinkedIn. Inom HR, marknad och försäljningsområdet så väl som workshops för ledningar och styrelser.

Öppna kurser
Vi genomför 3-5 gånger per år mer öppna kurser på halv- och heldagar. Så arbetar du som egenföretagare eller är ansvarig för företagets sociala mediekanaler eller helt enkelt bestämt dig för att du ska bygga ditt eget personliga varumärke med hjälp av LinkedIn brukar våra kurser passa bra.

Öppna webinarier
Nu under 2017 kommer vi att genomföra webinarier med lite mer grundläggande information kring LinkedIns möjligheter. För att veta när dessa kommer att genomföras rekommenderar vi dig att dels följa oss på vår egen LinkedIn-sida och anmälda dig till vårt nyhetsbrev.


Våra gratis e-böcker om LinkedIn
Vi skriver ständigt affärsnyttiga e-böcker om LinkedIn, så gå gärna in i vår kunskapsbank för att se vad som är aktuellt.