LINKEDIN

LinkedIn-rådgivning

Vi är din LinkedIn-specialist!

LinkedIn är idag det viktigaste sociala mediet för dig som arbetar inom B2B-området. Oavsett om du arbetar med HR, marknadsföring, försäljning eller har ett linjeansvar, är VD eller sitter i företagets styrelse så blir LinkedIn allt mer viktigt i det dagliga operativa arbetet.

För dig som arbetar med marknadsföring?
Arbetar du med marknadsföring och har ansvar för företagets LinkedIn-närvaro brukar det oftast bli betydligt bättre resultat när man anlitar oss som varit LinkedIn-rådgivare till företag sedan 2009 (vi var nog först i Sverige till och med).

Här hjälper vi ditt företag att öka synligheten för företagets LinkedIn-sida, tar fram en strategi för hela LinkedIn-arbetet, ger råd kring hur du skapar affärsnyttigt content och hur du driver trafik in till webben. Vi hjälper ditt företag att göra leadsgenererande LinkedIn-kampanjer etc. Vi sköter till och med Linkedin och andra sociala mediekanalerna åt företag som inte kan, vill eller hinner. (och dess chefer).

För dig som arbetar med försäljning
De flesta inom försäljning använder tyvärr bara LinkedIn för att kartlägga kontakter och sen ringa kallt eller skicka e-post. Att verkligen använda LinkedIn för social selling-arbetet och genom detta verkligen få potentiella kunder att se dig och dina säljare som professionella rådgivare som kommer med tips, råd och hjälper kunden att bli en bättre köpare av era produkter och tjänster - ja det företaget kommer att se en helt annan leadsgenerering. 

Vi utbildar alla säljare i social selling och hur man använder alla fiffiga verktyg i LinkedIn inklusive till exempel LinkedIn Sales Navigator som verktyg. Vi gör säljarnas profiler optimerade så att de kommer högt vid sökningar på LinkedIn när företag söker kontakter och lösningar på sina problem.

För dig som arbetar med HR-relaterade frågor
Ja då vet du hur viktigt det är med att använda LinkedIn för att rekrytera de bästa talangerna till företaget. Men hur väl syns företagets employerbrand-strategi på LinkedIn? Och attr använda Inbound Recruting för att tidigt bygga ett starkt Talent Brand kräver både en strategi, plan, mål, content OCH ett nära samarbeta med övriga avdelningar i det vi kallar SMARKETING. Vi hjälper dig utveckla LinkedIn till att bli en stark varumärkesbyggande kanal.

För dig som arbetar i en ledningsgrupp, som VD eller i styrelseuppdrag
Vi vet att många ledande personer inte är så aktiva på LinkedIn, och säger att det beror på tidsbrist. Det handlar oftare om okunskap. Som chef och ledare i företaget blir det allt viktigare att arbeta med ditt digitalal ledarskap, att föregå med gott exempel och röra dig så pass professionellt i LinkedIn att du dels uppfattas som en "thought leader", dels bidrar till att öppna dörrar för säljarna genom att bjuda in dem i ditt nätverk, connecta med kunder etc. Låt oss bli din personliga LT (Linkedin Trainer), vi sätter upp ett personligt LinedIn-program för dig och övriga i ledningen.
Kontakta vår VD Annica Thorberg redan idag.

LinkedIn Make Over

Låt oss ge dig en LinkedIn Make Over

Att ha en professionell Linkedin-profil kan helt avgöra om du t ex blir kallad på intervjuer, vill bygga ditt digitala varumärke eller öka din synlighet och få fler kunder. Genom vår tjänst Linkedin Make Over, har vi certifierade Linkedin-granskare kan vi hjälpa dig få en riktigt vass profil. Investera tid och lite pengar i det kan bidra till att du kommer att få mångfalt tillbaka. Läs mer här.

LinkedIn Make Over för chefer

Du som chef har ett ansvar att agera som digital ledare idag. En viktig del är att du finns på LinkedIn och har en bra profil samt kan agera som dörröppnare för exempelvis sales teamet.
Vi har lång erfarenhet av att hjälpa VD:ar och andra ledande personer att skapa en professionell LinkedIn profil. Vill du veta mer kontakta Annica Thorberg.

Vill du läsa mer om våra LinkedIn-utbildningar?