LINKEDIN

LinkedIn-rådgivning

Vi är din LinkedIn-specialist!

LinkedIn är idag det viktigaste sociala mediet för dig som arbetar inom B2B-området. Oavsett om du arbetar med HR, marknadsföring, försäljning eller har ett linjeansvar, är VD eller sitter i företagets styrelse så blir LinkedIn allt mer viktigt i det dagliga operativa arbetet.

För dig som arbetar med marknadsföring?
Arbetar du med marknadsföring och har ansvar för företagets LinkedIn-närvaro brukar det oftast bli betydligt bättre resultat när man anlitar oss som varit LinkedIn-rådgivare till företag sedan 2009 (vi var nog först i Sverige till och med).

Nå riktig framgång med företages Linkedin-sida

Vi hjälper ditt företag att öka synligheten för företagets LinkedIn-sida, tar fram en strategi för hela LinkedIn-arbetet, ger råd kring hur du skapar affärsnyttigt content och hur du driver trafik in till webben. Vi hjälper ditt företag att göra leadsgenererande LinkedIn-kampanjer etc. Vi sköter till och med Linkedin och andra sociala mediekanalerna åt företag som inte kan, vill eller hinner. (och dess chefer).


Vill du läsa mer om våra LinkedIn-utbildningar?

LinkedIn & och social selling-utbildning för dina säljare

För dig som arbetar med försäljning
De flesta säljare använder tyvärr bara LinkedIn för att kartlägga kontakter och sen ringa kalla samtal. Att använda LinkedIn för social selling-arbetet och genom detta verkligen få potentiella kunder att se dig och dina säljare mer som professionella rådgivare än konkreta säljare skapar förtroende. 

De som kommer med tips, råd och hjälper kunden att bli en bättre köpare av era produkter och tjänster - ja det företaget kommer att se en helt annan leadsgenerering. Vi utbildar dina säljare i social selling och hur man använder alla fiffiga verktyg i LinkedIn inklusive till exempel LinkedIn Sales Navigator. Vi gör säljarnas profiler optimerade så att de kommer högt vid sökningar på LinkedIn när företag söker kontakter som kan lösa på sina problem.

Linkedin nyckelkanalen för Employer Brand-arbetet

För dig som arbetar med HR

Du använder säkert redan Linkedin för att lägga ut lediga jobb. Men har ditt företag en tydlig inbound recruting-strategi och Linkedin för att attrahera och rekrytera de bästa talangerna till företaget. 

Hur väl syns företagets employerbrand-strategi på LinkedIn? Att använda Inbound Recruting för att tidigt bygga ett starkt Talent Brand kräver både en strategi, plan, mål, content OCH ett nära samarbeta med övriga avdelningar i det vi kallar SMARKETING. Läs mer

Linkedin - du som chef måste vara en förebild här

För dig som arbetar i en ledningsgrupp

Vi vet att många ledande personer inte är så aktiva på LinkedIn, och säger att det beror på tidsbrist. Det handlar oftare om okunskap. Som chef och ledare i företaget blir det allt viktigare att arbeta med ditt digitalal ledarskap, att föregå med gott exempel och röra dig så pass professionellt i LinkedIn att du dels uppfattas som en "thought leader", dels bidrar till att öppna dörrar för säljarna genom att bjuda in dem i ditt nätverk, connecta med kunder etc. 

Låt oss bli din personliga Linkedin-PT, där vi sätter upp ett personligt LinedIn-program för dig.

Kontakta vår VD Annica Thorberg redan idag.

LinkedIn Make Over

Låt oss ge dig en LinkedIn Make Over

Att ha en professionell Linkedin-profil kan helt avgöra om du t ex blir kallad på intervjuer, vill bygga ditt digitala varumärke eller öka din synlighet och få fler kunder. Genom vår tjänst Linkedin Make Over, har vi certifierade Linkedin-granskare kan vi hjälpa dig få en riktigt vass profil. Investera tid och lite pengar i det kan bidra till att du kommer att få mångfalt tillbaka. Läs mer här.

LinkedIn Make Over för chefer

Du som chef har ett ansvar att agera som digital ledare idag. En viktig del är att du finns på LinkedIn och har en bra profil samt kan agera som dörröppnare för exempelvis sales teamet.
Vi har lång erfarenhet av att hjälpa VD:ar och andra ledande personer att skapa en professionell LinkedIn profil. Vill du veta mer kontakta Annica Thorberg.