OM OSS

Vi är en Inbound Marketing-byrå som hjälper företag generera mer webbtrafik, kvalificera leads och få fler kunder genom sin webbplats och andra digitala och sociala medier. 


Vad vi gör
Vi vrider om ditt företags webbplats till att bli en säljmagnet som genom en tydlig digital strategi ökar antalet inkommande leads och leads till kunder. Din webbplats kommer att bli företagets bästa säljare helt enkelt.

Mot vilka
Vi arbetar primärt med B2B-företag inom tjänstesektorn som t ex har investerat i sin webbplats men som inte når de resultat man önskat eller är missnöjda över bristen på inkommande leads och kunder. Vi vet att vi gör bäst nytta för företag i tillväxt där marknads- och säljreurserna är begränsade - och där vi kan vara en inhyrd digital marknadsresurs.

Hur
Detta gör vi genom att hjälpa ditt företag att skapa digitala och sociala mediekampanjer och taktiska content marketing-aktiviteter som skapar affärsnytta för mottagaren och som på sikt bidrar till att ditt företag och dess medarbetare blir digitala influerare (Thought Leaders) och utifrån det ses som er branschs mest trovärdiga rådgivande experter inom just ert område.

Varför
Vi är annorlunda eftersom vi har mångårig egen erfarenhet av att arbeta både i och med med B2B-företag med en uttalad strategi att vilja växa (B4B som vi hellre kallar dem). Vi är också ett av Sveriges äldsta Linkedin-konsultföretag och har Linkedin-konsulter vilket gör att vi har en specialnisch inom Linkedin-marknadsföring.

Hoppas vi väckt din nyfiken kring         Inbound Marketing?

Vi fungerar som din digitala marknadavdelning

Vi är både ett konsult-företag, ett bemanningsföretag och ett utbildningsföretag. Vi har en gedigen erfarenhet och vi blir din outsourcade digitala och sociala media-avdelning.  

Vad innebär det? Jo, att ditt företag kan anlita någon av oss inbound marketing-konsulter på ett visst antal timmar varje månad. Exakt vad som vi kan hjälpa er med sätter vi ihop tillsammans. Om du läser den här meningen har vi nog fångat ditt intresse, eller hur? Och vi blir ju nyfikna på vilka dina utmaningar, dina mål och planer är. Hör av dig, vi bjuder gärna på en god kopp kaffe och lyssnar (det är vi bra på också). Annars kan du även läsa mer om våra tjänster här