VÅRA TJÄNSTER

Vårt erbjuder ett flertal tjänster inom digital marknadsföring. 

Primärt fungerar vi som ditt företags outsourcade digitala marknadsavdelning. I det ingår både workshops, utbildningar, rådgivning och inhyrning av våra inbound marketing-konsulter på kortare eller längre uppdrag.

Utbildningar och workshops

- Från strategi, mål till taktiska aktiviteter - 

De flesta av våra uppdrag börar med flera föreläsningar och workshops för att tillsammans med dig som kund göra en digital nulägesanalys, SWOT och en taktisk handlingsplan. Utifrån genomför vi oftast några workshops för att ta fram företagets digitala inbound marketing strategi.

Men vi genomför också rena föreläsningar och workshops kring specifika ämnen skräddarsytt utifrån just det företagets utmaningar, mål och planer. Vår VD Annica Thorberg är dessutom en flitigt anlitad talare på konferenser, affärsnätverk, ledningsgrupper och styrelser.

Du kan läsa mer om våra LinkedIn-utbildningar här


Content Marketing för webb och sociala medier B2B
- Vi skapar affärsnyttigt innehåll som ger leads

Tillhör du ett företag som inte riktigt vet vilken typ av innehåll ni ska skriva i era kanaler och heller inte hinner med något annat än att berätta om det som hänt i ert eget företag. Då hoppas vi att du fortsätter läsa.  

Du inte ensam. Så känner de flesta företag när det gäller sina digitalal och sociala mediekanaler. Och de flesta har heller inte några dedikerade personer som gör detta, eller projektleder detta. 

Content marketing handlar om så mycket mer än att bara uppdatera sina kanaler med egna nyheter. Fokus bör vara på affärsnyttigt innehåll som gör att de ditt företag vill göra affärer med gillar och vill läsa mer om. Att addera en tydlig content strategi till den övergripande inbound marketing-strategin kan helt avgöra hur många fler konverteringar till leads ditt företag får på webbplatsen. Rätt typ av Content marketing kommer omvandla dina potentiella kunder till brand ambassadors om det görs rätt.

Hur kan vi hjälpa till?

Vi anlitas oftast som din digitala marknadsavdelninen just för att ta fram affärsnyttigt innehåll. Föreslå, skriva och addera till media, erbjudanden, kampanjer. Det kan vara allt från att vi sköter sociala mediekanalerna, uppdaterar webben, skriver bloggtexter, guidr och t o m e-böcker som sedan marknadsförs i syfte att öka antalet inkommande leads till er. Bra va?

Din digitala marknadsavdelning

- En bro mellan marknad och sälj -

Vi vet att inbound marketing är rätt för de alla flesta B2B-företag. Inbound marketing är en ständigt pågående process som ger en starkare tillväxt över tid.

Vi hjälper dig med alla delar från att sätta själva strategin, effektivisera sociala mediakanalerna och skapa innehåll som driver prospekts till företagets webbplats.

Klicka här för att läsa mer.
Våra öppna kurser och föreläsningar
- Att utvecklas är att leva 

Vi genomför löpande öppna kurser och föreläsningar. När det är aktuellt ligger det information här

Bygg ditt och företagets varumärke i Linkedin
Den här halvdagskursen genomförs den 4 feb. Läs mer här

Grunderna i Inbound Marketing och Hubspot
Detta är ett gratis webinarium den 3 feb. Läs mer här

Skräddarsydda program
Vi genomför mestadels skräddarsydda workshops och utbildningar samt föreläsningar för företag, affärsnätverk, konferenser och kundevents. Hör av dig med dina idéer och tankar så bollar vi...

Ladda ner gratis 5 steg för att bli världsmästare på content marketing