Nå konkreta resultat med en LinkedInstrategi

- Vi är din LinkedIn-specialist!

LinkedIn är idag det viktigaste sociala mediet för dig som arbetar inom B2B-området. Oavsett om du arbetar med marknadsföring, försäljning, HR, rekrytering, har ett linjeansvar, är VD eller sitter i företagets styrelse så blir LinkedIn allt mer viktigt i det dagliga operativa arbetet. Vi har själva varit aktiva på Linkedin i 15 år och rådgivare i 10 år, testa oss - det kommer löna sig.

För dig som arbetar med marknadsföring

optimizingArbetar du med marknadsföring och har ansvar för företagets LinkedIn-närvaro? Då är vi de som kan ta ert företag ett steg längre.

Att ha en tydlig Linkedin-strategi är A och O för att hitta leads. Vi stöttar dig som ansvarar för Linkedin genom skräddarsydda uppdrag, workshop, utbildningar, råd och tips. Vi är specialister  och LinkedIn-rådgivare till företag sedan 2009 (vi var nog först i Sverige till och med).

Nå framgång med er LinkedIn-strategi

seoVi hjälper ditt företag att bygga upp och förbättra synligheten på Linkedin. Med allt från strategi till taktiker.
Vi hjälper er t ex med:

  • Ta fram en strategi för hela Linkedin-arbetet
  • Optimera ditt företags LinkedIn-sida,
  • ger råd kring hur bygger upp företagets och nyckelpersoners varumärken på LinkedIn (thought leadership)
  • Hjäper er med att skapa affärsnyttigt content
  • Driver trafik in till webben.

Vi hjälper ditt företag att göra leadsgenererande LinkedIn-kampanjer etc. Vi sköter till och med Linkedin och andra sociala mediekanalerna åt de företag som inte kan, vill eller hinner. (och dess chefer).

Beställ vår senaste Guide om hur du eller ditt företag kan bli en s.k Thought Leader på LinkedIn genom att följa får tips och råd här.

Beställ Guiden här


För dig som arbetar med rekrytering inom HR

Att hitta och behålla talanger är en av företagens största utmaningar idag när det gäller att skapa tillväxt. Inom vissa branscher och yrken är det extra tufft att hitta rätt medarbetare.

Att arbeta med LinkedIn och inbound recruiting är en av de allra hetaste strategierna inom digital rekrytering - och det är något vi kan hjälpa till med. Läs mer om Inbound Recruiting här.

För dig som arbetar med försäljning 

De flesta säljare använder många gånger bara LinkedIn för att kartlägga kontakter för att sedan ringa kalla samtal. Idag räcker inte det. Genom att lära sig alla de funktioner och verktyg som LinkedIn tillhandahåller kommer du som säljare eller försäljningsansvarig ha helt nya möjligheter att hitta leads och och affärer. Och på köpet bygga "trust", dvs ett digitalt förtroende väldigt tidigt i dina potentiella kunders köpresa.

Genom att använda LinkedIn och social selling t. ex kan du få potentiella kunder att se dig och dina säljare mer som professionella rådgivare än konkreta säljare, vilket skapar ett större förtroende.

De som kommer med tips, råd och hjälper kunden att bli en bättre köpare av era produkter och tjänster - ja det företaget kommer att se en helt annan leadsgenerering.

Vi utbildar dina säljare i social selling och hur du använder alla fiffiga verktyg i LinkedIn, inklusive till exempel LinkedIn Sales Navigator. Vi hjälper även till med att SEO säljarnas profiler så att de kommer högt upp vid sökningar på LinkedIn när företag söker efter kontakter som kan lösa deras problem.

För dig som arbetar med HR

Du använder säkert redan Linkedin för att lägga ut lediga jobb. Men har ditt företag en tydlig inbound recruting-strategi och Linkedin-strategi för att attrahera och rekrytera de bästa talangerna till företaget?

Hur väl syns företagets employer brand-strategi på Linkedin? Att använda Inbound Recruting för att tidigt bygga ett starkt Talent Brand kräver både en strategi, plan, mål, content OCH ett nära samarbeta med övriga avdelningar i det vi kallar SMARKETING. Läs mer

För dig som arbetar i en ledningsgrupp

Vi vet att många ledande personer inte är så aktiva på LinkedIn, och säger att det beror på tidsbrist. Det handlar oftare om okunskap. Som chef och ledare i företaget blir det allt viktigare att arbeta med ditt digitala ledarskap, att föregå med gott exempel och röra dig så pass professionellt i LinkedIn att du dels uppfattas som en "thought leader", dels bidrar till att öppna dörrar för säljarna genom att bjuda in dem i ditt nätverk, connecta med kunder etc.

Låt oss bli din personliga Linkedin-PT, där vi sätter upp ett personligt LinkedIn-program för dig.

Kontakta vår VD Annica Thorberg redan idag.

© Alla rättigheter förbehållna.