Få konkreta resultat med LinkedIn

- Vi är din LinkedIn-specialist!

LinkedIn är idag det viktigaste sociala mediet för dig som arbetar inom B2B-området. Oavsett om du arbetar med HR, marknadsföring, försäljning eller har ett linjeansvar, är VD eller sitter i företagets styrelse så blir LinkedIn allt mer viktigt i det dagliga operativa arbetet.

För dig som arbetar med marknadsföring

optimizingArbetar du med marknadsföring och har ansvar för företagets LinkedIn-närvaro brukar det oftast bli betydligt bättre resultat när man anlitar oss som varit LinkedIn-rådgivare till företag sedan 2009 (vi var nog först i Sverige till och med).

Nå riktig framgång med företagets Linkedin-sida

seoVi hjälper ditt företag att öka synligheten för företagets LinkedIn-sida, tar fram en strategi för hela LinkedIn-arbetet, ger råd kring hur du skapar affärsnyttigt content och hur du driver trafik in till webben. Vi hjälper ditt företag att göra leadsgenererande LinkedIn-kampanjer etc. Vi sköter till och med Linkedin och andra sociala mediekanalerna åt företag som inte kan, vill eller hinner. (och dess chefer).

För dig som arbetar med rekrytering inom HR


Att hitta och behålla talanger är en av företagens största utmaningar idag när det gäller att skapa tillväxt. Inom vissa branscher och yrken är det extra tufft att hitta rätt medarbetare. Att arbeta med LinkedIn och inbound recruiting är en av de allra hetaste strategierna inom digital rekrytering - och det är något vi kan hjälpa till med.

LinkedIn & och social selling-utbildning för dina säljare

De flesta säljare använder tyvärr bara LinkedIn för att kartlägga kontakter för att sedan ringa kalla samtal. Genom att använda LinkedIn för social selling-arbetet kan du få potentiella kunder att se dig och dina säljare mer som professionella rådgivare än konkreta säljare, vilket skapar ett större förtroende.

De som kommer med tips, råd och hjälper kunden att bli en bättre köpare av era produkter och tjänster - ja det företaget kommer att se en helt annan leadsgenerering. Vi utbildar dina säljare i social selling och hur du använder alla fiffiga verktyg i LinkedIn, inklusive till exempel LinkedIn Sales Navigator. Vi gör även säljarnas profiler optimerade så att de kommer högt upp vid sökningar på LinkedIn när företag söker efter kontakter som kan lösa deras problem.

För dig som arbetar med HR

Du använder säkert redan Linkedin för att lägga ut lediga jobb. Men har ditt företag en tydlig inbound recruting-strategi och Linkedin-strategi för att attrahera och rekrytera de bästa talangerna till företaget?

Hur väl syns företagets employer brand-strategi på Linkedin? Att använda Inbound Recruting för att tidigt bygga ett starkt Talent Brand kräver både en strategi, plan, mål, content OCH ett nära samarbeta med övriga avdelningar i det vi kallar SMARKETING. Läs mer

För dig som arbetar i en ledningsgrupp

Vi vet att många ledande personer inte är så aktiva på LinkedIn, och säger att det beror på tidsbrist. Det handlar oftare om okunskap. Som chef och ledare i företaget blir det allt viktigare att arbeta med ditt digitala ledarskap, att föregå med gott exempel och röra dig så pass professionellt i LinkedIn att du dels uppfattas som en "thought leader", dels bidrar till att öppna dörrar för säljarna genom att bjuda in dem i ditt nätverk, connecta med kunder etc.

Låt oss bli din personliga Linkedin-PT, där vi sätter upp ett personligt LinkedIn-program för dig.

Kontakta vår VD Annica Thorberg redan idag.

© Alla rättigheter förbehållna.