Let's go Inbound Marketing

- Vi erbjuder ett flertal tjänster inom digital marknadsföring för B2B-företag

Primärt fungerar vi som ditt företags inhyrda digitala marknadsresurs. Det kan vara allt från att hantera era sociala medier, till hela inbound marketing-strategin. Allt från workshops, utbildningar, rådgivning och att hyra in våra inbound marketing/Hubspot-konsulter på kortare eller längre uppdrag.

Utbildningar och workshops

content_marketingDe flesta av våra uppdrag börjar med  en föreläsning eller workshop för att tillsammans med dig identifiera nuläget kring hur ni konverterar leads och varifrån er trafik från webben kommer ifrån. Utifrån resultatet av analysen föreslår vi en steg-för-steg-plan inklusive workshops för att ta fram din digitala inbound marketingstrategi.

Men vi genomför också rena föreläsningar och workshops kring specifika ämnen skräddarsytt utifrån just ditt företags utmaningar, mål och planer. Vår VD Annica Thorberg är sedan många år en flitigt anlitad talare på konferenser, affärsnätverk, ledningsgrupper och styrelser.

 

Din digitala marknadsresurs - på korta eller längre uppdrag.

socialVi vet att inbound marketing är rätt för de alla flesta B2B-företag. Och känner du att era nuvarande digitala marknadsföringsinsatser inte ger önskat resultat i form av leads och affärer är Inbound marketing - en strategi att verkligen satsa på, och den är en ständigt pågående process som ger en starkare tillväxt över tid.

Vi hjälper dig med alla delar från att sätta själva strategin, effektivisera sociala mediakanalerna och skapa innehåll som driver prospekts till företagets webbplats.

Vi fungerar helt enkelt som din marknadsavdelning och kan hantera allt kring företagets digitala marknadsföring. Läs mer om hur det kan se ut här

Här nedan ser du ett axplock av våra tjänster

 

Inbound marketing konsult Marketinghouse

Inbound Marketing

Vi utbildar i hur inbound marketing fungerar och tillsammans implementerar vi en inbound marketingstrategi och taktiker för att öka trafiken till webben, ökar konverteringen till leads och affärer

Läs mer
group

Inbound Recruiting

Vi hjälper dig som arbetar med rekrytering att via inbound metodiken implementera en strategi för att få fler talanger att hitta till er.

Läs mer
optimizing

Inbound marketing med HubSpot

Vi är sedan 2012 Hubspot Platinum Solution Partner och hjälper till med allt från utbildning, workshops, implementering till att hantera allt åt ert företag i Hubspot.

Läs mer
team

LinkedIn-marknadsföring

Vi kan Linkedin! Vill du få fler leads, bygga upp ditt företags varumärke på Linkedin och arbeta med en effektiv social sellingstrategi så är vi rätt.

Läs mer
content_marketing

Content marketing

En av de delar som de allra flesta företag tycker är svårt, inte har resurser att hantera eller inte får bra resultat av är detta med content marketing. Vi hjälper dig att ta fram en plan, skriva bloggposter, checklistor, guider, inlägg i sociala medier, och gör olika typer av leadsgenererande kampanjer.

Boka ett möte här
social

Social medier för B2B-företag

Är det något vi brinner för så är det sociala medier för B2B-företag. Vi hjälper dig och företaget med hela strategin till att sätta upp kanalerna, optimera dem och sedan hjälpa er hantera dem enligt en gemensam content plan.

Boka ett möte här

Content Marketing B2B

Tillhör du ett företag som inte riktigt vet vilken typ av innehåll ni ska skriva i era kanaler och heller inte hinner med något annat än att berätta om det som hänt i ert eget företag. Då hoppas vi att du fortsätter läsa.

Du inte ensam. Så känner de flesta företag när det gäller sina digitala och sociala mediekanaler. Och de flesta har heller inte några dedikerade personer som hanterar detta.

Content marketing handlar om så mycket mer än att bara uppdatera sina kanaler med egna nyheter. Fokus bör vara på affärsnyttigt innehåll som gör att de ditt företag vill göra affärer med gillar och vill läsa mer om.

Att addera en tydlig content strategi till den övergripande inbound marketing-strategin kan helt avgöra hur många fler konverteringar till leads ditt företag får på webbplatsen. Rätt typ av Content marketing kommer omvandla dina potentiella kunder till brand ambassadors om det görs rätt.


Kurser och föreläsningar

Vi genomför löpande öppna kurser och föreläsningar. När det är aktuellt ligger det information här.

Vi genomför mestadels skräddarsydda workshops och utbildningar samt föreläsningar för företag, affärsnätverk, konferenser och kundevents. Hör av dig med dina idéer och tankar så bollar vi...

Boka ett möte med Annica Thorberg här

 

Inbound Marketing strategin

Hur kan vi hjälpa till?

Vi anlitas oftast som din digitala marknadsavdelninen just för att ta fram affärsnyttigt innehåll. Föreslå, skriva och addera till media, erbjudanden, kampanjer. Det kan vara allt från att vi sköter sociala mediekanalerna, uppdaterar webben, skriver bloggtexter, guidr och t o m e-böcker som sedan marknadsförs i syfte att öka antalet inkommande leads till er. Bra va?

Fika med oss och prata Inbound

© Alla rättigheter förbehållna.