Om oss

- Allt vi vill är att du ska få fler affärer

Vi är en Inbound Marketing-byrå som hjälper företag generera mer webbtrafik, kvalificera leads och få fler kunder genom sin webbplats och andra digitala och sociala medier.

Vad vi är

Vi är en inbound marketingbyrå i Stockholm som sedan 2012 är en stolt och passionerad Hubspot Certifierad Hubspot PPlatinum Partner. Det bästa vi vet är att få jobba med Inbound Marketing,  Inbound Recruiting  och Inbound Sales  och hjälpa våra kunder få fler leads eller medarbetare. 

Vi erbjuder allt från att vara ditt företags digitala marknadsavdelning genom våra retainer-baserade konsulter till att genomföra kortare och längre projekt inom digital marknadsföring, workshops, utbildningar, seminarier inom: 

 • inbound marketing (från strategi till taktiker)
 • inbound recruiting (från strategi till taktiker)
 • Growth Marketing Hacking
 • Hubspot (strategi, onboarding, utbildning, hantering)
 • LinkedIn (från strategi till taktiker, workshops)
 • Content Marketing (från strategi till taktiker, hantering)
 • Sociala mediemarknadsföring B2B (strategi till taktik, hantering)

Vad vi gör

Genom en tydligt implementerad inbound marketing strategi hjälper vi er att vrida om hela er digitala och sociala mediemarknadsföring. Genom ökad trafik in till webben blir ditt företags webbplats med tydliga erbjudanden för en ökad leadsgenerering blir webben en företagets bästa säljare helt enkelt.


Mot vilka vi gör det

Vi arbetar primärt med B2B-företag inom tjänstesektorn som t ex har investerat i sin webbplats men som inte når de resultat de önskat eller är missnöjda över bristen på inkommande leads och kunder. Vi vet att vi gör bäst nytta för företag i tillväxt där marknads- och säljresurserna är begränsade - och där vi kan vara en inhyrd digital marknadsresurs.


Hur

Detta gör vi genom att hjälpa ditt företag att skapa digitala och sociala mediekampanjer och taktiska content marketing-aktiviteter. Det skapar affärsnytta för mottagaren vilket på sikt bidrar till att ditt företag och dess medarbetare blir digitala influerare (Thought Leaders) och utifrån det ses som er branschs mest trovärdiga rådgivande experter inom just ert område.


Varför

Vi är annorlunda eftersom vi har mångårig egen erfarenhet av att arbeta både i och med B2B-företag med en uttalad strategi att vilja växa (B4B som vi hellre kallar dem). Vi är också ett av Sveriges äldsta Linkedin-konsultföretag och har Linkedin-konsulter vilket gör att vi har en specialnisch inom Linkedin-marknadsföring.

Inbound Marketing strategin

Vill du få din webbplats att leverera leads?

Läser du här så är du nog intresserad av en förbättring och du har kanske investerat både tid och pengar på din nuvarande webbplats. Trots det ger inte webben och de sociala medierna de resultat ni hoppats på i form av ökad trafik in till webben, fler konverteringar till leads och ökad tillväxt. Det beror troligen på flera saker men av de viktigaste är att B2B-företagens beslutsfattares köpbeteende helt har förändrats de senaste åren.

Prata gärna med en av våra trevliga specialister

 

Vi fungerar som din digitala marknadsavdelning

Vi är både ett konsult-företag, ett bemanningsföretag och ett utbildningsföretag. Vi har en gedigen erfarenhet och vi blir din outsourcade digitala och sociala media-avdelning.

Vad innebär det? Jo, att ditt företag kan anlita någon av oss inbound marketing-konsulter på ett visst antal timmar varje månad. Exakt vad vi kan hjälpa er med sätter vi ihop tillsammans.

Om kommit ända hit, har vi nog fångat ditt intresse, eller hur? Och vi blir nyfikna på vilka dina utmaningar, dina mål och planer är.

Hör av dig, vi bjuder gärna på en god kopp kaffe och lyssnar  på dina utmaningar, (det är vi bra på också). ☕

Annars kan du även läsa mer om våra tjänster här

Kontakta oss direkt

Vi nås på nedan kanaler och förstås via våra sociala mediekanaler. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.
Annica Thorberg_Marketinghouse

Annica Thorberg

VD | Hubspot- & Inbound Marketing-konsult

Annica grundade Marketinghouse och företaget blev en Hubspot Certified Partner redan 2012. Det bästa hon vet är att hjälpa företag bygga sina digitala varumärken. Hon är certifierad i många av Hubspots verktyg och inbound marketingtekniker och brinner för B2B. Dessutom Certifierad Social Mediakonsult B2B. Hennes styrka ligger i att skapa hela inbound marketing-strategin, content marketing och att skapa innehåller som ger konverteringar. Hon är sedan många år en flitigt anlitad föreläsare och LinkedIn-expert och utsedd som en av Sveriges 10-tal bästa LinkedInexperter. Så vill ditt företag få hjälp med att vrida om strategin mot Inbound och komma igång med Hubspot men framför allt skapa en content marketingstrategi som ger leads och affärer är det henne du ska prata med.

 • +46-709 16 93 00
 • annica(at)marketinghouse.se
Tobias Pasma Marketinghouse

Tobias Pasma

Hubspot-konsult | Groth Hacker | Marketing Automationexpert

Tobias energi och entusiasm kommer från att bygga och stärka relationer mellan våra uppdragsgivare och deras kunder. I sitt dagliga arbete gör han det genom att hjälpa till att skapa tillväxt på ett professionellt sätt. Han är en otroligt duktig i både se helheten i hela inbound marketingstrategin till att ha ett starkt tekniskt know-how, en typisk Growth Hacker. Han har arbetat med Hubspots hela plattform för kunder i över 8 år. Ingen kan Marketing Automation och workflows som Tobias, så vill du veta mer och hur ditt företag kommer igång med Hubspot och marketing automation är det Tobias.

 • +46-73 321 05 56
 • tobias(at)marketinghouse.se
Barry O´Brien Marketinghouse inbound recruiting

Barry O'Brien

Inbound Recruitment-konsult | Content Marketing | Social Media

Barry brinner för att hjälpa företag, start-ups likväl som små- och medelstora företag att växa med hjälp av digital marknadsföring och inbound marketing. Med Inbound-tekniken är han vår Inbound Recruitingexpert, som gärna projektleder arbetet med att sätta denna spännande digitala rekryterings- och talangstrategi. Så prata med Barry om du vill veta mer och få hjälp med digital rekrytering (recruiting marketing), översättningar av innehåll (Barry är engelsman bosatt i Sverige sedan många år), hjälp med att skapa content på engelska etc.

 • +46-73 50 686 83
 • barry(at)marketinghouse.se
Armin Zettterberg SEOkonsult Marketinghouse

Armin Zettterberg

SEO-konsult | Local Search-specialist

Armin är vår SEO- och Adwords-specialist. Han tar gärna helheltsansvaret på lite längre sikt för detta hos dig som kund. jobbar jag. T. ex så erbjuder vi kostnadsfri sökordsanalys och rankinganalys för att visa på vilka möjligheter ditt företag har för att få bättre synlighet. För att därefter diskutera ett framtida nära samarbete kring detta

 • +46-709 16 93 00
 • armin(at)marketinghouse.se
© Alla rättigheter förbehållna.