Vi är din inbound marketing-avdelning 

- en bro mellan marknad, sälj och HR

Vi vet att inbound marketing är rätt för de alla flesta B2B-företag. Inbound marketing är en ständigt pågående process som ger en starkare tillväxt över tid. Och vi vet också att man ibland behöver hjälp utifrån för att vrida om företagets marknad- och säljstrategi, att det är bra att ha ett bollplank som ser "utifrån-och in-scenarier" och det är här vi kommer in.

Du kommer troligen inte att se resultat direkt men genom att fokusera och följa den uppsatta inbound marketing strategin kommer du och ditt företag steg för steg se en ökad trafik in till webben, konkreta konverteringar av besökare till leads och lead till affärer. Och genom detta också kunna se hur företaget når de uppsatta mål som finns.

Hjälp på traven
Ibland behöver man få extern hjälp för att kunna nå resultat snabbare och effektivare. Och det är här vi på Marketinghouse kommer in. Vi hjälper dig med alla delar, från att sätta din strategi, effektivisera dina sociala kanaler till att skapa innehåll som driver prospekt till ditt företags hemsida.

Hjälp på traven

Hyra in en av våra inbound marketing-konsulter
Med en av våra konsulter har vi regelbundna möten men vi finns också tillgängliga online när du behöver. Vi hjälper dig med dina kampanjer, skapar månatliga rapporter inklusive ROI-analyser och hjälper till när det blir eventuella justeringar av era satta planer. Vi vill helt enkelt säkerställa att vi är det bästa alternativet för just ert företag.

Marketinghouse är ett av de företag i Sverige som arbetat längst med Inbound Marketing och med Hubspot, sedan 2011.  Vi vet vad våra styrkor och svagheter är. Om ditt företag arbetar med B2B, säljer en produkt eller en tjänst och ni är ett litet till ett mellanstort företag är vi troligen det bästa alternativet för er!
Upplever du och företag att ni har en otydlig ROI från er nuvarande marknadsföring eller har inte får tillräckligt med inkommande bra leads inom er försäljning? Vill du veta hur du kan arbeta i ställer för att ringa kalla samtal, eller om ni använder köpte e-postlistor för att få in leads på er hemsida? Hör av er till oss på Marketinghouse, låt oss ta en fika så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er!