JOBBA MED OSS OCH VÅRA KUNDER

Vi söker dig som är lika passionerat intresserad av Inbound Marketing och Inbound Recruiting som vi!

Vi växer och har fått in många nya uppdrag och söker därför just nu konsulter. Vi brinner för att hjälpa våra kunder få fler leads via inbound marketing och öka och förstärka deras digitala varumärke. Och våra kunder gillar det vi hjälper dem med. Om du gör det med hoppas vi att du hör av dig. Vi söker dig som är superdigital och har ett bra affärssinne, dvs att allt digitalt och socialt ska leda till fler affärer för våra kunder. 

Om du dessutom känner dig helt hemma i inbound marketing-världen blir vi extra nyfikna på att träffa dig. 

Vi söker också dig som idag arbetar som egen företagare och är HR-konsult för spännande uppdrag inom Inbound Recruiting och digital rekrytering. Kontakta vår VD Annica Thorberg om du är nyfiken på att veta mer

Vi tittar mycket på egenskaper och din personlighet mer än formell kunskapMen för att trivas hos oss bör du vara passionerat intresserad av digital och social mediamarknadsföring och gilla att hjälpa företag att växa och få fler affärer. 

Om du redan idag arbetar som rådgivare, freelance eller som social media- eller kommunikationsrådgivare mot B2B-företag tycker vi att du ska läsa vidare här.

Seniora inbound marketing-konsulter

Seniora inbound marketing-konsulter


Här söker vi dig som är en van konsult inom marknadsföring och försäljning. Som känner sig lika bekväm att arbeta med en ledningsgrupp såväl som att vara en resurs på en marknasdavdelning. Hos oss gäller dock att arbeta med digital och socialmediemarknadsföring "the inbound way".

Du är van vid att ta fram strategier såväl som taktiska marknadsaktiviteter för företag inom B2B-området, och då främst inom det digitala och sociala medie-området. 

Vi ser gärna att du har minst 10 års erfarenhet av detta, känner dig "senior" och gärna har ett eget företag idag. Men kanske saknar du trevliga arbetskollegor och vill tillhöra ett större sammahang och ingå i Marketinghouse-nätverket?

Kontakta Annica Thorberg så bokar vi in ett möte

Juniora inbound marketing-konsulter

Juniora inbound marketing-konsulter

Här söker vi dig som inget hellre vill än att skriva content, bloggtexter, och sköta sociala medie-kanalerna och webben för företag.

Vi kan inte erbjuda en heltidstjänst men vi har kunder som behöver hjälp ett visst antal timmar per månad.

Vi söker också dig bor utanför Stockholm som vill arbeta som konsult men inte vill starta eget företag och har potentiella kunder som kanske vill få hjälp på timbasismed detta. 

Här finns möjligheter där du kan arbeta för oss men har dina egna lokala kunder. Har du t ex läst eller läser på någon YH-utbildning inom digital marknadsföring är det en ypperlig bakgrund för att trivas hos oss och med våra kunder.

 

Kontakta Minou Klarberg så berättar hon mer om dina lokala möjligheter och att jobba deltid hos oss under t ex studietiden.

För att lyckas hos oss behöver du kunna lite om väldigt mkt i den digitala världen

För att lyckas i rollen som Inbound Marketing-konsult måste du vara bra på hantera många olika digitala verktyg, kunna skriva, jobba med bildredigering, uppdatera webbplatser (Hubspot, Wordpress oftast).